Meny v 19

Måndag: Kalops med rödbetor och kokt potatis

Frittata med spenat, ricotta och soltorkade tomtar

 

Tisdag: Tomatsoppa med marinerade smörbönor, olivbröd och vårt egna smör

Grön bönrisotto med ost

 

Onsdag: Jerkkyckling med gurka och äppeldip och ris

Falafelruta med vitlökssås med ris

 

Torsdag: Persilje och citronöverbakad laxsida med romsås och kokt potatis

Zucchinibiff med myntasås

Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

 

Fredag: Tacos med gräddfil, vitlökssås, salsa och pitabröd

Indisk linsgryta med couscous

 

Lördag:

Stängt, möjligt att beställa:

Isterband med rödbetor och dillstuvad potatis

 

Söndag:

Stängt, möjligt att beställa:

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

 

Du vet vad du äter!